Aktiebolaget Mantorpsköket

Östergötlands län

Information

Aktiebolaget Mantorpsköket är ett av många bolag som finns i Mjölby. Det är nämligen den kommunen som Aktiebolaget Mantorpsköket finns i och den tillhör även Östergötlands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Aktiebolaget Mantorpsköket är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Aktiebolaget Mantorpsköket som idag finns i Östergötlands län har varit registrerat sedan 1967-12-28. Men sedan 1980-01-01 så har Aktiebolaget Mantorpsköket varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Rydjav. 2, 590 18, Mantorp. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Aktiebolaget Mantorpsköket så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0142-20955.

Mjölby arbetar för att bolag som Aktiebolaget Mantorpsköket ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Aktiebolaget Mantorpsköket. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Östergötlands län.

Bolaget skall driva tillverkning och partihandelsrörelse inom livsmedelsbranschen, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Aktiebolaget Mantorpsköket är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Johansson, Mats Olof.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Aktiebolaget Mantorpsköket och det är följande personer, Johansson, Mats Olof som är född 1964 och har titeln VD, Johansson, Mats Olof som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Lang, Harald som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Bengtsson, Henry Oskar Ingvar som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Bohm, Dennis Tage Peter som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Lars Inge Henry som är född 1951 och har titeln Revisor.Danielsson, Christina Ann-Margret som är född 1950 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Aktiebolaget Mantorpsköket är 556114-2463.