Scandinavian Manufacturing SCAMA Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Mjölby och Scandinavian Manufacturing SCAMA Aktiebolag är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många företag där och Scandinavian Manufacturing SCAMA Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Scandinavian Manufacturing SCAMA Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Scandinavian Manufacturing SCAMA Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1968-10-17. Det finns flera olika företag i Östergötlands län som är ett stort län. Mjölby där företaget finns i jobbar för att företag som Scandinavian Manufacturing SCAMA Aktiebolag ska trivas.

Scandinavian Manufacturing SCAMA Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Mjölby så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall konstruera, tillverka och försälja utrullningshinder, övrig flygsäkerhetsutrustning och sälja utrustning till materialhantering och jordbruk och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Scandinavian Manufacturing SCAMA Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1992-01-01.

Idag är Scandinavian Manufacturing SCAMA Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Mjölby.

Vill man komma i kontakt med Scandinavian Manufacturing SCAMA Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0142-70678.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Scandinavian Manufacturing SCAMA Aktiebolag är Åhagen, Per-Erik Harald som är född 1954 och har titeln VD, Åhagen, Per-Erik Harald som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Sätermo Åhagen, Marie Heléne E som är född 1960 och har titeln Suppleant, Dege, Hans Göran som är född 1953 och har titeln Revisor, Revmac Holding AB som är född och har titeln Revisor, .

Scandinavian Manufacturing SCAMA Aktiebolag har 556120-2465 som sitt organisationsnummer.