Träffs Elektriska Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Bolaget skall utföra elektriska installationer jämte därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Träffs Elektriska Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Mjölby så är Träffs Elektriska Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Östergötlands län så finns det ännu fler.

Mjölby arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Mjölby och i Östergötlands län. Redan 1971-07-15 så skapades Träffs Elektriska Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Träffs Elektriska Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Träffs Elektriska Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1971-01-01

556148-8635 är organisationsnummret för bolaget som finns i Mjölby.

Just nu är Träffs Elektriska Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Östergötlands län

Vill ni komma i kontakt med Träffs Elektriska Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0142-80014 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Träffs Elektriska Aktiebolag är Johansson, Kenneth Evald som är född 1950 och har titeln VD, Johansson, Kenneth Evald som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Gull-Britt Maria som är född 1944 och har titeln Suppleant, Viktorsson, Björn Nils-Olof som är född 1949 och har titeln Revisor, Viktorssons Revisionsbyrå som är född och har titeln Revisor, .