Hogstad Aluminium Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Hogstad Aluminium Aktiebolag hittar ni ett Östergötlands län som inte är som andra län. I Östergötlands län hittar ni Mjölby som är den kommunen där Hogstad Aluminium Aktiebolag finns. I Mjölby så finns det många olika Aktiebolag och i Östergötlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Hogstad Aluminium Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Hogstad Aluminium Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Hogstad Aluminium Aktiebolag har funnits sedan och 1971-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Hogstad Aluminium Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Transformatorg. 4, 595 35, Mjölby men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0142-293100.

Mjölby arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Östergötlands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Hogstad Aluminium Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Hogstad Aluminium Aktiebolag har idag 556153-1541 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder är den som för stunden ansvarar för Hogstad Aluminium Aktiebolag

Bolaget skall bedriva köp, försäljning, tillverkning och montering av hel- och halvfabrikat i trä, plåt, aluminium och profiler, samt därmed förenlig verksamhet.

I Hogstad Aluminium Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Håkansson, Ernst Kenneth som är född 1943 och har titeln Extern VD, Welandson, Rolf Gösta Sivert som är född 1937 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Welandson, Jonas Patrik som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Welandson, Oscar Jonas som är född 1991 och har titeln Ordinarie ledamot, Bredenfeldt, Lars Bertil som är född 1950 och har titeln Suppleant, Gustavsson, Kaj Gunnar som är född 1947 och har titeln SuppleantGlimstedt, Lars Erik Mikael som är född 1964 och har titeln Revisor, Nevby, Per Staffan som är född 1950 och har titeln Revisor, Frejs Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor.