NOTE Nyköping-Skänninge AB

Östergötlands län

Information

556161-4339 är organisationsnummer för företaget NOTE Nyköping-Skänninge AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som NOTE Nyköping-Skänninge AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Mjölby som är den kommunen som NOTE Nyköping-Skänninge AB finns i.

NOTE Nyköping-Skänninge AB har varit registrerat sedan 1972-03-23 och det finns flera företag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för NOTE Nyköping-Skänninge AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1974-01-01.

NOTE Nyköping-Skänninge AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Mjölby som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för NOTE Nyköping-Skänninge AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Vill ni komma i kontakt med NOTE Nyköping-Skänninge AB så kan ni göra det på telefon genom 0142-299450 eller genom brev på följande adress:
Borgmästareg. 32, 596 34, Skänninge

Bolaget skall bedriva utveckling, tillverkning och försäljning av kretskort, styr- och reglerelektronik, samt idka med ovan angiven verksamhet förenlig rlörelse.

Det finns olika personer som har en koppling med NOTE Nyköping-Skänninge AB och det är Johansson, Lars Peter som är född 1971 och har titeln VD, Johansson, Lars Peter som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Anders Wolfgang som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Nygren, Per Henrik som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Magnussen, Anders Göran som är född 1966 och har titeln Huvudansvarigrevisor