Fredreco Revision & Konsult Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Mjölby och Fredreco Revision & Konsult Aktiebolag är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många företag där och Fredreco Revision & Konsult Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Fredreco Revision & Konsult Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Fredreco Revision & Konsult Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1972-03-27. Det finns flera olika företag i Östergötlands län som är ett stort län. Mjölby där företaget finns i jobbar för att företag som Fredreco Revision & Konsult Aktiebolag ska trivas.

Fredreco Revision & Konsult Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01. I Mjölby så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall utföra revision, ekonomisk konsultation, utbildning samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Fredreco Revision & Konsult Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1993-01-01.

Idag är Fredreco Revision & Konsult Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Mjölby.

Vill man komma i kontakt med Fredreco Revision & Konsult Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0142-41716.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Fredreco Revision & Konsult Aktiebolag är Fredriksson, Ragnhild Margareta som är född 1934 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlmark, Kjell Olof som är född 1955 och har titeln Suppleant, Magnusson, Jan Roland som är född 1955 och har titeln Revisor, Jan Magnusson Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Fredreco Revision & Konsult Aktiebolag har 556161-6359 som sitt organisationsnummer.