Diknings Aktiebolaget Bertil Segerberg

Östergötlands län

Information

Diknings Aktiebolaget Bertil Segerberg är ett bolag som finns i Mjölby. I Diknings Aktiebolaget Bertil Segerberg finns det lite olika personer som är förknippade och det är Segerberg, Karl Thomas Bertil som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Segerberg, Karl Oskar Bertil som är född 1928 och har titeln Suppleant, Viktorsson, Björn Nils-Olof som är född 1949 och har titeln Revisor, Viktorssons Revisionsbyrå som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Diknings Aktiebolaget Bertil Segerberg så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Diknings Aktiebolaget Bertil Segerberg på telefon 0142-20131.

Bolaget skall utföra grävnings- och dikningsentreprenader.

Idag är Diknings Aktiebolaget Bertil Segerberg av bolagstypen Aktiebolag.

Diknings Aktiebolaget Bertil Segerberg är ett av många bolag som finns i Östergötlands län och Mjölby arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Diknings Aktiebolaget Bertil Segerberg innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Diknings Aktiebolaget Bertil Segerberg är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1972-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Diknings Aktiebolaget Bertil Segerberg så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Diknings Aktiebolaget Bertil Segerberg har 556164-8410 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Östergötlands län.