Axet Lås i Mjölby Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Mjölby och Axet Lås i Mjölby Aktiebolag är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Axet Lås i Mjölby Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Axet Lås i Mjölby Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Axet Lås i Mjölby Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1973-07-17. Det finns flera olika verksamheter i Östergötlands län som är ett stort län. Mjölby där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Axet Lås i Mjölby Aktiebolag ska trivas.

Axet Lås i Mjölby Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Mjölby så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall utföra låsreparationer och detaljhandel i anslutning härtill ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Axet Lås i Mjölby Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1990-01-01.

Idag är Axet Lås i Mjölby Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Mjölby.

Vill man komma i kontakt med Axet Lås i Mjölby Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0142-16445.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -suppleanterna.

De som är på något sätt har med Axet Lås i Mjölby Aktiebolag är Olofsson, Peter Karl Erik som är född 1973 och har titeln VD, Olofsson, Peter Karl Erik som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Petersson, Mats Göran Erland som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Gunnarsson, Nils Olof som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Olofsson, Mia Ilona som är född 1974 och har titeln Suppleant, Petersson, Sigrid Anneli som är född 1968 och har titeln SuppleantÅberg, Marie Caroline som är född 1961 och har titeln Revisor, Caroline Åberg Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Axet Lås i Mjölby Aktiebolag har 556182-4672 som sitt organisationsnummer.