BT Products Aktiebolag

Östergötlands län

Information

BT Products Aktiebolag hittar ni ett Östergötlands län som inte är som andra län. I Östergötlands län hittar ni Mjölby som är den kommunen där BT Products Aktiebolag finns. I Mjölby så finns det många olika Aktiebolag och i Östergötlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. BT Products Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket BT Products Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. BT Products Aktiebolag har funnits sedan och 1978-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till BT Products Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Svarvarg. 8, 595 35, Mjölby men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0142-86000.

Mjölby arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Östergötlands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är BT Products Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

BT Products Aktiebolag har idag 556198-2868 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -Claeson, Anders Sven Eric -Dahllöf, Berndt Inge Håkan -Högberg, Bo Christer -Palm, Claes -Sanfridsson, Krister Erik -Schill, John Håkan Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder är den som för stunden ansvarar för BT Products Aktiebolag

Bolaget skall bedriva utveckling, tillverkning och försäljning inom materialhanteringsområdet samt annan därmed förenlig verksamhet.

I BT Products Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Sanfridsson, Krister Erik som är född 1965 och har titeln Extern firmatecknare, Claeson, Anders Sven Eric som är född 1966 och har titeln Extern VD, Högberg, Bo Christer som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Dahllöf, Berndt Inge Håkan som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Fredriksson, Thore Rayner som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot,Arbetstagarrepresentant, Larsson, Lars Jonas som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot,ArbetstagarrepresentantPalm, Claes som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Schill, John Håkan som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Post, Per Ola Samuel som är född 1963 och har titeln Suppleant,ArbetstagarrepresentantTengvert, Carl Magnus som är född 1965 och har titeln Suppleant,ArbetstagarrepresentantÖhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln RevisorLagerström, Bo Curt Elof som är född 1966 och har titeln Huvudansvarigrevisor.