Ljudbutiken Per-Anders Svensson Aktiebolag

Östergötlands län

Information

I Östergötlands län så finns Ljudbutiken Per-Anders Svensson Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Mjölby här finns det många olika Aktiebolag. Ljudbutiken Per-Anders Svensson Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Östergötlands län. Mjölby jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Östergötlands län gör att bolag trivs där.

Ljudbutiken Per-Anders Svensson Aktiebolag är momsregistrerat sedan1982-01-01 och har organisationsnummer 556222-4989.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0142-80100 alternativt besöka eller skicka post till Ljudbutiken Per-Anders Svensson Aktiebolag på följande adress Smålandsv. 71, 595 31, Mjölby.

Ljudbutiken Per-Anders Svensson Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Ljudbutiken Per-Anders Svensson Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Svensson Virta, Mona Helen som är född 1959 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget ska bedriva butikshandel med hemelektronik och vitvaror samt installation och service i anslutning till detta och därmed förenlig verksamhet.