Swedex AB

Östergötlands län

Information

I Östergötlands län så finns Swedex AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Mjölby här finns det många olika Aktiebolag. Swedex AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Östergötlands län. Mjölby jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Östergötlands län gör att bolag trivs där.

Swedex AB är momsregistrerat sedan1983-01-01 och har organisationsnummer 556230-6877.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0142-18950 alternativt besöka eller skicka post till Swedex AB på följande adress Hallevadsg. 18, 595 35, Mjölby.

Swedex AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Swedex AB så sitter följande personer i styrelsen: , , Garpheden, Leif Ingvar som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , , . Granath, Bo-Göran Peter som är född 1958 och har titeln Suppleant , Strand, Sven Åke Göran som är född 1942 och har titeln Suppleant , . . .

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva tillverkning av hårdmetallverktyg och försäljning av diamantverktyg, uthyrning av verktygsmaskiner, förvaltning av fast egendom samt därmed förenlig verksamhet.