Lennart Karlsson Taxi i Mantorp Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Bolaget skall utöva personbefordran med bil och buss.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Lennart Karlsson Taxi i Mantorp Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Mjölby så är Lennart Karlsson Taxi i Mantorp Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Östergötlands län så finns det ännu fler.

Mjölby arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Mjölby och i Östergötlands län. Redan 1984-10-04 så skapades Lennart Karlsson Taxi i Mantorp Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Lennart Karlsson Taxi i Mantorp Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Lennart Karlsson Taxi i Mantorp Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1990-01-01

556248-5523 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Mjölby.

Just nu är Lennart Karlsson Taxi i Mantorp Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Östergötlands län

Vill ni komma i kontakt med Lennart Karlsson Taxi i Mantorp Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0142-28080 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Lennart Karlsson Taxi i Mantorp Aktiebolag är Karlsson, Åke Lennart som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Ulrika Charlotte som är född 1974 och har titeln Suppleant, Furland, Hans Gunnar som är född 1953 och har titeln Revisor, Arvidsson Furland, Eva Marianne som är född 1955 och har titeln Revisorssuppleant, Furlands Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .