Mifa Interiör Aktiebolag

Östergötlands län

Information

I Mjölby finns det ett Aktiebolag som heter Mifa Interiör Aktiebolag. Det finns flera verksamheter som liknar Mifa Interiör Aktiebolag i Östergötlands län. Mjölby är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Sedan 1986-04-10 så har Mifa Interiör Aktiebolag varit registrerat. Idag är Mifa Interiör Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Mjölby.

Vill man komma i kontakt med Mifa Interiör Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Mifa Interiör Aktiebolag så kan ni göra det på .

Bolaget skall bedriva fabrikation och handel i träförädlings- och inredningsbranschen, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Dahlström, Hans Christian Göran som är född 1978 och har titeln Ordinarie ledamot, Dahlström, Hans Gösta som är född 1937 och har titeln Suppleant, Furland, Hans Tommy som är född 1978 och har titeln Revisor, Furland, Hans Gunnar som är född 1953 och har titeln Revisorssuppleant, Furlands Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Dahlström, Hans Christian Göran -Dahlström, Hans Gösta .

Mifa Interiör Aktiebolag har 556275-0603 som sitt organisationsnummer.