Fanér Aktiebolag Mjölby Intarsia

Östergötlands län

Information

Fanér Aktiebolag Mjölby Intarsia är ett av många företag som finns i Mjölby. Det är nämligen den kommunen som Fanér Aktiebolag Mjölby Intarsia finns i och den tillhör även Östergötlands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Fanér Aktiebolag Mjölby Intarsia som idag finns i Östergötlands län har varit registrerat sedan 1986-04-08.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Fanér Aktiebolag Mjölby Intarsia så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0142-13070.

Mjölby arbetar för att företag som Fanér Aktiebolag Mjölby Intarsia ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Fanér Aktiebolag Mjölby Intarsia. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Östergötlands län.

Bolaget skall bedriva fabrikation och handel i träförädlings- och inredningsbranschen, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Fanér Aktiebolag Mjölby Intarsia är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Dahlström, Hans Christian Göran -Dahlström, Hans Gösta.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Fanér Aktiebolag Mjölby Intarsia och det är följande personer, Dahlström, Hans Christian Göran som är född 1978 och har titeln Ordinarie ledamot, Dahlström, Hans Gösta som är född 1937 och har titeln Suppleant, Furland, Hans Tommy som är född 1978 och har titeln Revisor, Furland, Hans Gunnar som är född 1953 och har titeln Revisorssuppleant, Furlands Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Fanér Aktiebolag Mjölby Intarsia är 556275-0611.