Wingen Dental Aktiebolag

Östergötlands län

Information

556276-0206 är organisationsnummer för företaget Wingen Dental Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Wingen Dental Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Mjölby som är den kommunen som Wingen Dental Aktiebolag finns i.

Wingen Dental Aktiebolag har varit registrerat sedan 1986-04-21 och det finns flera företag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Wingen Dental Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1986-01-01.

Wingen Dental Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Mjölby som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Wingen Dental Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Styrelsen skall bestå av 1 ledamot och 1 suppleant.

Vill ni komma i kontakt med Wingen Dental Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0142-40107 eller genom brev på följande adress:
Murg. 3, 596 34, Skänninge

Bolaget skall bedriva, tandvård utvckling och försäljning av dentalprodukter samt annan därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Wingen Dental Aktiebolag och det är Öckert Eriksson, Gudrun Irene som är född 1938 och har titeln Suppleant, Ribers, Bo Ulfsson som är född 1942 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor,