Slöjdmagasinet i Skänninge Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Bolaget skall bedriva detaljhandel med i huvudsak leksaker, presentartiklar, barnvagnar och barnkläder ävensom idka därmed förenlig verksamhet. Dessutom ska bolaget bedriva handel med fastigheter, fastighetsförvaltning samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Slöjdmagasinet i Skänninge Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Mjölby så är Slöjdmagasinet i Skänninge Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Östergötlands län så finns det ännu fler.

Mjölby arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Mjölby och i Östergötlands län. Redan 1987-07-29 så skapades Slöjdmagasinet i Skänninge Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Slöjdmagasinet i Skänninge Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

556302-6987 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Mjölby.

Just nu är Slöjdmagasinet i Skänninge Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Östergötlands län

Vill ni komma i kontakt med Slöjdmagasinet i Skänninge Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0142-33079 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Slöjdmagasinet i Skänninge Aktiebolag är Blomkvist, Börje Magni Lennart som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Blomkvist, Thomas Lennart som är född 1965 och har titeln Suppleant, Olsson, Kristian Rutger Edvin som är född 1946 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .