Mjölby Trä och Bygg Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Mjölby Trä och Bygg Aktiebolag hittar ni ett Östergötlands län som inte är som andra län. I Östergötlands län hittar ni Mjölby som är den kommunen där Mjölby Trä och Bygg Aktiebolag finns. I Mjölby så finns det många olika Aktiebolag och i Östergötlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Mjölby Trä och Bygg Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har ej F-skatt. Mjölby Trä och Bygg Aktiebolag har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Mjölby Trä och Bygg Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0142-298080.

Mjölby arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Östergötlands län för att locka till sig fler företag.

Idag är Mjölby Trä och Bygg Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Mjölby Trä och Bygg Aktiebolag har idag 556312-1820 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder är den som för stunden ansvarar för Mjölby Trä och Bygg Aktiebolag

Bolaget skall bedriva försäljning av byggvaror, tillverkning av byggförnödenheter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Mjölby Trä och Bygg Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Johansson, Rolf Tomas som är född 1958 och har titeln VD, Johansson, Rolf Tomas som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Bengtsson, John Patrik som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Lars Håkan Tore som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, Virén Linder, Åsa Ulrika som är född 1968 och har titeln Huvudansvarigrevisor.