Näsets Träförädling Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Mjölby och Näsets Träförädling Aktiebolag är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många bolag där och Näsets Träförädling Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Näsets Träförädling Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Näsets Träförädling Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1988-02-12. Det finns flera olika bolag i Östergötlands län som är ett stort län. Mjölby där bolaget finns i jobbar för att bolag som Näsets Träförädling Aktiebolag ska trivas.

Näsets Träförädling Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Mjölby så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva förädlig av trävaror samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Näsets Träförädling Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1988-01-01.

Idag är Näsets Träförädling Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Mjölby.

Vill man komma i kontakt med Näsets Träförädling Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0142-299400.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Näsets Träförädling Aktiebolag är Karlsson, Nils Arvid Lars-Åke som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Abrahamsson, Lotta Irene som är född 1955 och har titeln Suppleant, Rydvall, Lars Torbjörn som är född 1954 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Näsets Träförädling Aktiebolag har 556318-7631 som sitt organisationsnummer.