Energiteknik Eddy Sandin Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Bolaget skall bedriva konsult- och entreprenadverksamhet inom energi- VVS-området ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Energiteknik Eddy Sandin Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Mjölby så är Energiteknik Eddy Sandin Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Östergötlands län så finns det ännu fler.

Mjölby arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Mjölby och i Östergötlands län. Redan 1988-09-29 så skapades Energiteknik Eddy Sandin Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Energiteknik Eddy Sandin Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Energiteknik Eddy Sandin Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1989-01-01

556335-9859 är organisationsnummret för företaget som finns i Mjölby.

Just nu är Energiteknik Eddy Sandin Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Östergötlands län

Vill ni komma i kontakt med Energiteknik Eddy Sandin Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0142-80030 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Energiteknik Eddy Sandin Aktiebolag är Sandin, Artur Edvard som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Sandin, Ingegerd Sylvia Linnéa som är född 1944 och har titeln Suppleant, Nilsson, Lars-Eric Oscar som är född 1949 och har titeln Revisor, Lars-Eric Nilssons Redovisningsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .