Parketten Invest i Mjölby AB

Östergötlands län

Information

Parketten Invest i Mjölby AB hittar ni ett Östergötlands län som inte är som andra län. I Östergötlands län hittar ni Mjölby som är den kommunen där Parketten Invest i Mjölby AB finns. I Mjölby så finns det många olika Aktiebolag och i Östergötlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Parketten Invest i Mjölby AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har ej F-skatt. Parketten Invest i Mjölby AB har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Parketten Invest i Mjölby AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Mörby Kadeby , 595 93, Mjölby men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0142-72170.

Mjölby arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Östergötlands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Parketten Invest i Mjölby AB Privat, ej börsnoterat.

Parketten Invest i Mjölby AB har idag 556343-0783 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Parketten Invest i Mjölby AB

Bolaget skall bedriva försäljning och handel med konst samt konsulttjänster inom bygg-, järn- och fastighetsbranschen samt därmed förenlig verksamhet.

I Parketten Invest i Mjölby AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Andersson, Hans Åke Lennart som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Karin Elisabeth som är född 1947 och har titeln Suppleant, Furland, Hans Gunnar som är född 1953 och har titeln Revisor, Furlands Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .