Proverk Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Proverk Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Mjölby. Det är nämligen den kommunen som Proverk Aktiebolag finns i och den tillhör även Östergötlands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Proverk Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Proverk Aktiebolag som idag finns i Östergötlands län har varit registrerat sedan 1989-06-07. Men sedan 1989-01-01 så har Proverk Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Tägneg. 2, 599 93, Ödeshög. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Proverk Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0144-33334.

Mjölby arbetar för att verksamheter som Proverk Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Proverk Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Östergötlands län.

Bolaget skall vara skärande bearbetning i CNC-styrda svarvar och fleroperationsmaskiner, komponentmontering samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Proverk Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Proverk Aktiebolag och det är följande personer, Strelin, Rolf Torbjörn som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Christina Birgitta som är född 1985 och har titeln Suppleant, Gunnarsson, Stig Arne Robert som är född 1950 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Proverk Aktiebolag är 556360-3199.