MISKAB Maskin & Industriteknik Aktiebolag

Östergötlands län

Information

MISKAB Maskin & Industriteknik Aktiebolag hittar ni ett Östergötlands län som inte är som andra län. I Östergötlands län hittar ni Mjölby som är den kommunen där MISKAB Maskin & Industriteknik Aktiebolag finns. I Mjölby så finns det många olika Aktiebolag och i Östergötlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. MISKAB Maskin & Industriteknik Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har ej F-skatt. MISKAB Maskin & Industriteknik Aktiebolag har funnits sedan .

Vill ni skicka post till MISKAB Maskin & Industriteknik Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0142-369145.

Mjölby arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Östergötlands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är MISKAB Maskin & Industriteknik Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

MISKAB Maskin & Industriteknik Aktiebolag har idag 556360-4593 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för MISKAB Maskin & Industriteknik Aktiebolag

Bolaget skall bedriva mekanisk verkstad ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I MISKAB Maskin & Industriteknik Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Gunnarsson, Kjell Göte som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Backlund, Bengt Åke Kenneth som är född 1962 och har titeln Suppleant, Furland, Hans Gunnar som är född 1953 och har titeln Revisor, Furlands Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .