Bra Värme i Mantorp AB

Östergötlands län

Information

Bra Värme i Mantorp AB är ett bolag som finns i Mjölby. I Bra Värme i Mantorp AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Rågmark, Inga Pia Kristina som är född 1956 och har titeln VD, Rågmark, Inga Pia Kristina som är född 1956 och har titeln Likvidator, .

Vill man kunna komma i kontakt med Bra Värme i Mantorp AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Bra Värme i Mantorp AB på telefon 0142-18055.

Bolaget skall försäljning och installation av produkter inom bioenergi och VVs samt import och uthyrning av entreprenadmaskiner, husbilar och personbilar jämte därmed förenlig verksamhet.

Idag är Bra Värme i Mantorp AB av bolagstypen Aktiebolag.

Bra Värme i Mantorp AB är ett av många bolag som finns i Östergötlands län och Mjölby arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Bra Värme i Mantorp AB innehar ej F-skattsedel och Bra Värme i Mantorp AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2007-01-18.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Bra Värme i Mantorp AB så är det följande:
Firman tecknas ensam av -likvidatorn Bolaget saknar registrerad kvalificerad revisor.

Bra Värme i Mantorp AB har 556363-4988 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Östergötlands län.