Skänninge Ventilationsservice Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Skänninge Ventilationsservice Aktiebolag är en verksamhet som finns i Mjölby. I Skänninge Ventilationsservice Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Samuelsson, Conny Harald som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Samuelsson, Ingrid Maria som är född 1917 och har titeln Suppleant, Viktorsson, Björn Nils-Olof som är född 1949 och har titeln Revisor, Viktorssons Revisionsbyrå som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Skänninge Ventilationsservice Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Skänninge Ventilationsservice Aktiebolag på telefon 0142-41944.

Bolaget skall bedriva installation och försäljning av ventilationssystem och byggnadsverksamhet samt idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Skänninge Ventilationsservice Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Skänninge Ventilationsservice Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Östergötlands län och Mjölby arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Skänninge Ventilationsservice Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Skänninge Ventilationsservice Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1990-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Skänninge Ventilationsservice Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Skänninge Ventilationsservice Aktiebolag har 556364-6842 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Östergötlands län.