TB-CJ Industriradio i Mjölby Aktiebolag

Östergötlands län

Information

TB-CJ Industriradio i Mjölby Aktiebolag är en verksamhet som finns i Mjölby. I TB-CJ Industriradio i Mjölby Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Blomqvist, Karl Gustaf Thomas som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Johansson, Ivar Conny som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Blomqvist, Inger Margareta som är född 1953 och har titeln Suppleant, Johansson, Inger Birgitta som är född 1952 och har titeln Suppleant, Nilsson, Lars-Eric Oscar som är född 1949 och har titeln Revisor, Öberg, Kjell Gunnar Sixten som är född 1955 och har titeln RevisorssuppleantLars-Eric Nilssons Redovisningsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med TB-CJ Industriradio i Mjölby Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå TB-CJ Industriradio i Mjölby Aktiebolag på telefon 0142-18400.

Bolaget skall bedriva försäljning och montering av mobiltelefoner och datakommunikationsutrustning ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är TB-CJ Industriradio i Mjölby Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

TB-CJ Industriradio i Mjölby Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Östergötlands län och Mjölby arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

TB-CJ Industriradio i Mjölby Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och TB-CJ Industriradio i Mjölby Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1998-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för TB-CJ Industriradio i Mjölby Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Blomqvist, Karl Gustaf Thomas -Johansson, Ivar Conny

TB-CJ Industriradio i Mjölby Aktiebolag har 556369-1814 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Östergötlands län.