Dahlström och Torgner Aktiebolag

Östergötlands län

Information

556376-6319 är organisationsnummer för företaget Dahlström och Torgner Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Dahlström och Torgner Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Mjölby som är den kommunen som Dahlström och Torgner Aktiebolag finns i.

Dahlström och Torgner Aktiebolag har varit registrerat sedan 1989-11-16 och det finns flera företag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Dahlström och Torgner Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1992-01-01.

Dahlström och Torgner Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Mjölby som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Dahlström och Torgner Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Dahlström och Torgner Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0142-297929 eller genom brev på följande adress:
Svängg. 4, 595 35, Mjölby

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av möbler och inredningsdetaljer samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Dahlström och Torgner Aktiebolag och det är Dahlström, Karl Mårten som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Torgner, Carl Johan William som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Dahlström, Björn Olof som är född 1943 och har titeln Suppleant, Torgner, Sigrid Monica som är född 1944 och har titeln Suppleant, Furland, Hans Gunnar som är född 1953 och har titeln Revisor, Furlands Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor