Mantorps Blommor Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Mjölby och Mantorps Blommor Aktiebolag är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många företag där och Mantorps Blommor Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Mantorps Blommor Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Mantorps Blommor Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1990-01-10. Det finns flera olika företag i Östergötlands län som är ett stort län. Mjölby där företaget finns i jobbar för att företag som Mantorps Blommor Aktiebolag ska trivas.

Mantorps Blommor Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Mjölby så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva försäljning av blommor ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Mantorps Blommor Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1990-01-01.

Idag är Mantorps Blommor Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Mjölby.

Vill man komma i kontakt med Mantorps Blommor Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0142-20836.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Mantorps Blommor Aktiebolag är Nathell, Gun-Britt Kristina som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Nathell, Hans Olov Fredrik som är född 1933 och har titeln Suppleant, Åberg, Marie Caroline som är född 1961 och har titeln Revisor, Caroline Åberg Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Mantorps Blommor Aktiebolag har 556381-6817 som sitt organisationsnummer.