Thores Trafikskola i Mjölby Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Thores Trafikskola i Mjölby Aktiebolag är ett av många företag som finns i Mjölby. Det är nämligen den kommunen som Thores Trafikskola i Mjölby Aktiebolag finns i och den tillhör även Östergötlands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Thores Trafikskola i Mjölby Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Thores Trafikskola i Mjölby Aktiebolag som idag finns i Östergötlands län har varit registrerat sedan 1990-01-12. Men sedan 1997-01-01 så har Thores Trafikskola i Mjölby Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Dackeplan 1, 595 32, Mjölby. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Thores Trafikskola i Mjölby Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0142-12001.

Mjölby arbetar för att företag som Thores Trafikskola i Mjölby Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Thores Trafikskola i Mjölby Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Östergötlands län.

Bolaget skall bedriva trafikskola och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Thores Trafikskola i Mjölby Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Thores Trafikskola i Mjölby Aktiebolag och det är följande personer, Andersson, Per-Åke som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Babtist Andersson, Ann-Britt M som är född 1953 och har titeln Suppleant, Arvidsson Furland, Eva Marianne som är född 1955 och har titeln Revisor, Furland, Hans Gunnar som är född 1953 och har titeln Revisorssuppleant, Furlands Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Thores Trafikskola i Mjölby Aktiebolag är 556383-9215.