I.M:s Servicebutik Aktiebolag

Östergötlands län

Information

I.M:s Servicebutik Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Mjölby. Det är nämligen den kommunen som I.M:s Servicebutik Aktiebolag finns i och den tillhör även Östergötlands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

I.M:s Servicebutik Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

I.M:s Servicebutik Aktiebolag som idag finns i Östergötlands län har varit registrerat sedan 1990-03-01. Men sedan 1990-01-01 så har I.M:s Servicebutik Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Magasinsg. 3, 595 30, Mjölby. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på I.M:s Servicebutik Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0142-10874.

Mjölby arbetar för att bolag som I.M:s Servicebutik Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för I.M:s Servicebutik Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Östergötlands län.

Bolaget skall bedriva servicebutik inom livsmedel samt kioskrörelse ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för I.M:s Servicebutik Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till I.M:s Servicebutik Aktiebolag och det är följande personer, Alkhori, Rachid Michel som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Alkhori Krait, Samira som är född 1952 och har titeln Suppleant, Furland, Hans Gunnar som är född 1953 och har titeln Revisor, Furlands Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för I.M:s Servicebutik Aktiebolag är 556386-2829.