Gunnes Väskor Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Gunnes Väskor Aktiebolag är ett bolag som finns i Mjölby. I Gunnes Väskor Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Claesson, Ulf Gunne som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Claesson, Ingrid som är född 1933 och har titeln Suppleant, Furland, Hans Gunnar som är född 1953 och har titeln Revisor, Arvidsson Furland, Eva Marianne som är född 1955 och har titeln Revisorssuppleant, Furlands Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Gunnes Väskor Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Gunnes Väskor Aktiebolag på telefon 0142-21110.

Bolaget skall bedriva tillverkning, försäljning och import av väskor och presentartiklar ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Gunnes Väskor Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Gunnes Väskor Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Östergötlands län och Mjölby arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Gunnes Väskor Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Gunnes Väskor Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1990-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Gunnes Väskor Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Gunnes Väskor Aktiebolag har 556392-1252 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Östergötlands län.