Bosgård Lantbruks Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Bosgård Lantbruks Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Mjölby. Det är nämligen den kommunen som Bosgård Lantbruks Aktiebolag finns i och den tillhör även Östergötlands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Bosgård Lantbruks Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Bosgård Lantbruks Aktiebolag som idag finns i Östergötlands län har varit registrerat sedan 1990-08-14. Men sedan 1990-01-01 så har Bosgård Lantbruks Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till V. Harg Bosgård, 595 91, Mjölby. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Bosgård Lantbruks Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 010-2388046.

Mjölby arbetar för att bolag som Bosgård Lantbruks Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Bosgård Lantbruks Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Östergötlands län.

Bolaget skall driva lantbruk med inriktning på mjölkproduktion samt idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Bosgård Lantbruks Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Petré, Barbro Viktoria -Petré, Bo Per Gunnar -Petré, Per-Fredrik Sture.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Bosgård Lantbruks Aktiebolag och det är följande personer, Petré, Bo Per Gunnar som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Petré, Per-Fredrik Sture som är född 1979 och har titeln Ordinarie ledamot, Petré, Barbro Viktoria som är född 1949 och har titeln Suppleant, Åberg, Marie Caroline som är född 1961 och har titeln Revisor, Andersson, Jan William Harry som är född 1953 och har titeln Revisorssuppleant, Caroline Åberg Revision AB som är född och har titeln Revisor.Revision Östergyllen AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Bosgård Lantbruks Aktiebolag är 556401-6664.