Appuna Gård Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Appuna Gård Aktiebolag är en verksamhet som finns i Mjölby. I Appuna Gård Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Rockler, Jan Peter som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Fransson, Britt Yvonne som är född 1958 och har titeln Suppleant, Andersson, Jan William Harry som är född 1953 och har titeln Revisor, Revision Östergyllen AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Appuna Gård Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Appuna Gård Aktiebolag på telefon 0142-76054.

Bolaget skall bedriva lantbruk, svinuppfödning, foderhantering, maskinhandel med företrädesvis jord- och skogsbruksmaskiner, vindkraftsproduktion av el, samt äga och förvalta fastigheter och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Appuna Gård Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Appuna Gård Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Östergötlands län och Mjölby arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Appuna Gård Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Appuna Gård Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1990-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Appuna Gård Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Appuna Gård Aktiebolag har 556409-1923 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Östergötlands län.