Golvrapport Sweden AB

Östergötlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Mjölby och Golvrapport Sweden AB är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många företag där och Golvrapport Sweden AB är ett av dem. Statusen för Golvrapport Sweden AB är att Bolaget är aktivt.

Golvrapport Sweden AB är ett Aktiebolag och skapades 1990-12-06. Det finns flera olika företag i Östergötlands län som är ett stort län. Mjölby där företaget finns i jobbar för att företag som Golvrapport Sweden AB ska trivas.

Golvrapport Sweden AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2001-10-22. I Mjölby så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska beriva praktisk golvkonsultation och renovering med rapportering, upphandlingsstöd, byggprojektering och renoverings- planering. Försäljning av kundanpassade speciallösningar inom golvområdet, såsom material och instruktioner om skötsel. Programvaror utvecklade för förenkling av upphandling, utrustningsavtal samt inventariekontroll och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Golvrapport Sweden AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1991-01-01.

Idag är Golvrapport Sweden AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Mjölby.

Vill man komma i kontakt med Golvrapport Sweden AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0142-80600.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med Golvrapport Sweden AB är Lundegård, Jimmy som är född 1977 och har titeln VD, Nordén, Bo Mikael som är född 1960 och har titeln Vice VD, Lundegård, Jimmy som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot, Nordén, Bo Mikael som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Kindgren, Birgitta Helena som är född 1968 och har titeln Suppleant, Höög, Bengt Tomas som är född 1949 och har titeln RevisorErnst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Golvrapport Sweden AB har 556412-9269 som sitt organisationsnummer.