Fridtuna Fastighets Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Fridtuna Fastighets Aktiebolag är ett företag som finns i Mjölby. I Fridtuna Fastighets Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Blomqvist, Ann-Marie som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Blomqvist, Hans Fredrik som är född 1969 och har titeln Suppleant, Nilsson, Lars-Eric Oscar som är född 1949 och har titeln Revisor, Lars-Eric Nilssons Redovisningsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Fridtuna Fastighets Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Fridtuna Fastighets Aktiebolag på telefon 0142-26068.

Bolaget skall bedriva fastighetsförvaltning och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Fridtuna Fastighets Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Fridtuna Fastighets Aktiebolag är ett av många företag som finns i Östergötlands län och Mjölby arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Fridtuna Fastighets Aktiebolag innehar ej F-skattsedel och Fridtuna Fastighets Aktiebolag är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Fridtuna Fastighets Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Fridtuna Fastighets Aktiebolag har 556417-8589 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Östergötlands län.