Hälsobutiken i Mjölby AB

Östergötlands län

Information

Hälsobutiken i Mjölby AB är ett av många verksamheter som finns i Mjölby. Det är nämligen den kommunen som Hälsobutiken i Mjölby AB finns i och den tillhör även Östergötlands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Hälsobutiken i Mjölby AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Hälsobutiken i Mjölby AB som idag finns i Östergötlands län har varit registrerat sedan 1991-03-08. Men sedan 1991-01-01 så har Hälsobutiken i Mjölby AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Jerikodalsg., 595 30, Mjölby. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Hälsobutiken i Mjölby AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0142-369944.

Mjölby arbetar för att verksamheter som Hälsobutiken i Mjölby AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Hälsobutiken i Mjölby AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Östergötlands län.

Bolaget skall bedriva försäljning av hälso- och sjukvårdsartiklar ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Hälsobutiken i Mjölby AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Hälsobutiken i Mjölby AB och det är följande personer, Samuelsson, Bengt Sven Leonard som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Samuelsson, Tyra Eva-Britt Viola som är född 1957 och har titeln Suppleant, Häggberg, Maud Elisabet som är född 1959 och har titeln Revisor, Tegidius, Clas Henrik som är född 1966 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Hälsobutiken i Mjölby AB är 556421-9771.