N-son Hälsa & Friskvård AB

Östergötlands län

Information

556430-9358 är organisationsnummer för bolaget N-son Hälsa & Friskvård AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som N-son Hälsa & Friskvård AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Mjölby som är den kommunen som N-son Hälsa & Friskvård AB finns i.

N-son Hälsa & Friskvård AB har varit registrerat sedan 1991-08-12 och det finns flera bolag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för N-son Hälsa & Friskvård AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

N-son Hälsa & Friskvård AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Mjölby som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för N-son Hälsa & Friskvård AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med N-son Hälsa & Friskvård AB så kan ni göra det på telefon genom 0142-16202 eller genom brev på följande adress:
Lagmansg. 19, 595 52, Mjölby

Bolaget skall utföra behandlingar, analyser, föredrag och kurser inom hälsa & friskvård med målgrupper företag, kommuner och privatpersoner och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med N-son Hälsa & Friskvård AB och det är Nilsson, Erik Gunnar som är född 1930 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Erik Thomas som är född 1961 och har titeln Suppleant, Furland, Hans Gunnar som är född 1953 och har titeln Revisor, Furlands Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,