MINNESTAD Aktiebolag

Östergötlands län

Information

MINNESTAD Aktiebolag är ett företag som finns i Mjölby. I MINNESTAD Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Wennerholm, Mats Håkan som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Wennerholm, Monica Elise som är född 1950 och har titeln Suppleant, Arvidsson Furland, Eva Marianne som är född 1955 och har titeln Revisor, Furlands Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med MINNESTAD Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå MINNESTAD Aktiebolag på telefon 0142-59000.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom familjevård, ridläger, trav- och reklamverksamhet inom hästsport, författar- och friskvårdsverksamhet, samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är MINNESTAD Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

MINNESTAD Aktiebolag är ett av många företag som finns i Östergötlands län och Mjölby arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

MINNESTAD Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och MINNESTAD Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1992-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för MINNESTAD Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

MINNESTAD Aktiebolag har 556436-5459 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Östergötlands län.