Lennart Anderssons Åkeri i Mantorp Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Lennart Anderssons Åkeri i Mantorp Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Mjölby. Det är nämligen den kommunen som Lennart Anderssons Åkeri i Mantorp Aktiebolag finns i och den tillhör även Östergötlands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Lennart Anderssons Åkeri i Mantorp Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Lennart Anderssons Åkeri i Mantorp Aktiebolag som idag finns i Östergötlands län har varit registrerat sedan 1991-12-18. Men sedan 1992-01-01 så har Lennart Anderssons Åkeri i Mantorp Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Gottlösa Lindsnäs, 590 17, Mantorp. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Lennart Anderssons Åkeri i Mantorp Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0142-364063.

Mjölby arbetar för att verksamheter som Lennart Anderssons Åkeri i Mantorp Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Lennart Anderssons Åkeri i Mantorp Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Östergötlands län.

Bolaget skall bedriva åkerirörelse ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Lennart Anderssons Åkeri i Mantorp Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Lennart Anderssons Åkeri i Mantorp Aktiebolag och det är följande personer, Andersson, Gustaf Lennart som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Kerstin Margareta som är född 1953 och har titeln Suppleant, Nilsson, Lars-Eric Oscar som är född 1949 och har titeln Revisor, Lars-Eric Nilssons Redovisningsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Lennart Anderssons Åkeri i Mantorp Aktiebolag är 556439-6033.