Projektråd Jan Pinno Andersson Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Bolaget skall kalkylera, budgetera, besiktiga samt fungera som projektledare inom byggsektorn, bedriva golfsportsverksamhet ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Projektråd Jan Pinno Andersson Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Mjölby så är Projektråd Jan Pinno Andersson Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Östergötlands län så finns det ännu fler.

Mjölby arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Mjölby och i Östergötlands län. Redan 1992-05-27 så skapades Projektråd Jan Pinno Andersson Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Projektråd Jan Pinno Andersson Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Projektråd Jan Pinno Andersson Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1992-01-01

556448-0555 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Mjölby.

Just nu är Projektråd Jan Pinno Andersson Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Östergötlands län

Vill ni komma i kontakt med Projektråd Jan Pinno Andersson Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0142-369530 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Projektråd Jan Pinno Andersson Aktiebolag är Andersson, Jan Erik som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Lillemor Anna Gunilla som är född 1948 och har titeln Suppleant, Nilsson, Lars-Eric Oscar som är född 1949 och har titeln Revisor, Öberg, Kjell Gunnar Sixten som är född 1955 och har titeln Revisorssuppleant, Lars-Eric Nilssons Redovisningsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .