Pegrom Trading AB

Östergötlands län

Information

Pegrom Trading AB hittar ni ett Östergötlands län som inte är som andra län. I Östergötlands län hittar ni Mjölby som är den kommunen där Pegrom Trading AB finns. I Mjölby så finns det många olika Aktiebolag och i Östergötlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Pegrom Trading AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har ej F-skatt. Pegrom Trading AB har funnits sedan och 1992-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Pegrom Trading AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Spellinge, 590 17, Mantorp men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0142-23210.

Mjölby arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Östergötlands län för att locka till sig fler företag.

Idag är Pegrom Trading AB Privat, ej börsnoterat.

Pegrom Trading AB har idag 556452-2810 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Jonsson, Nils Krister -Kugelberg, Gustaf Johan Niklas -Staf, Elvi Lisbeth är den som för stunden ansvarar för Pegrom Trading AB

Bolaget skall bedriva slakteriverksamhet, styckning och försäljning av köttprodukter samt därmed förenlig verksamhet.

I Pegrom Trading AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Staf, Elvi Lisbeth som är född 1955 och har titeln Extern firmatecknare, Kugelberg, Gustaf Johan Niklas som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Jonsson, Nils Krister som är född 1959 och har titeln Suppleant, Karlsson, Barbro Ingegärd som är född 1950 och har titeln Revisor, Motala Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .