H Hägglunds Järn AB

Östergötlands län

Information

H Hägglunds Järn AB hittar ni ett Östergötlands län som inte är som andra län. I Östergötlands län hittar ni Mjölby som är den kommunen där H Hägglunds Järn AB finns. I Mjölby så finns det många olika Aktiebolag och i Östergötlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. H Hägglunds Järn AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket H Hägglunds Järn AB har haft sedan 1994-01-01. H Hägglunds Järn AB har funnits sedan .

Vill ni skicka post till H Hägglunds Järn AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Föreningsg. 33, 595 51, Mjölby men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på .

Mjölby arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Östergötlands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är H Hägglunds Järn AB Privat, ej börsnoterat.

H Hägglunds Järn AB har idag 556457-2484 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för H Hägglunds Järn AB

Bolaget skall bedriva järnhandel samt idka därmed förenlig verksamhet.

I H Hägglunds Järn AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Hägglund, Per Henric Natanaeel som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Hägglund, Kurt Roland Natanael som är född 1935 och har titeln Suppleant, Nilsson, Lars-Eric Oscar som är född 1949 och har titeln Revisor, Lars-Eric Nilssons Redovisningsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .