Trosa Möbler AB

Östergötlands län

Information

I Östergötlands län så finns Trosa Möbler AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Mjölby här finns det många olika Aktiebolag. Trosa Möbler AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Östergötlands län. Mjölby jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Östergötlands län gör att bolag trivs där.

Trosa Möbler AB är momsregistrerat sedan1998-01-01 och har organisationsnummer 556459-6269.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 0156-10401 alternativt besöka eller skicka post till Trosa Möbler AB på följande adress Nya Industriv. 1, 610 71, Vagnhärad.

Trosa Möbler AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Trosa Möbler AB så sitter följande personer i styrelsen: , , Sundberg, Marcus Alexander som är född 1987 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Föremålet för bolagets versamhet är att bedriva försäljning av möbler, mattor, armatur och textilier samt beställningssömnad. Bolaget skall även utföra legoarbeten till industrin, förvalta fastigheter och värdepapper samt bedriva därmed förenlig verksamhet.