Bjälbo Grönsaker Aktiebolag

Östergötlands län

Information

556476-8421 är organisationsnummer för företaget Bjälbo Grönsaker Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Bjälbo Grönsaker Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Mjölby som är den kommunen som Bjälbo Grönsaker Aktiebolag finns i.

Bjälbo Grönsaker Aktiebolag har varit registrerat sedan 1993-11-11 och det finns flera företag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Bjälbo Grönsaker Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Bjälbo Grönsaker Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Mjölby som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Bjälbo Grönsaker Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Bjälbo Grönsaker Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:
Bjälbo Trädgård , 596 91, Skänninge

Bolaget skall bedriva grossistverksamhet med grönsaker, köp och försäljning av värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Bjälbo Grönsaker Aktiebolag och det är Bergmar, Bruno Göran Magnus som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Bergmar, Carl Magnus Bruno som är född 1986 och har titeln Suppleant, Andersson, Jan William Harry som är född 1953 och har titeln Revisor, Svärdsén Nordström, Ylva I M som är född 1960 och har titeln Revisorssuppleant, Revision Östergyllen AB som är född och har titeln Revisor,