ClaBris Reklam Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Bolaget skall bedriva reklamverksamhet, försäljning av kläder samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för ClaBris Reklam Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Mjölby så är ClaBris Reklam Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Östergötlands län så finns det ännu fler.

Mjölby arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Mjölby och i Östergötlands län. Redan 1994-01-13 så skapades ClaBris Reklam Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel ClaBris Reklam Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

ClaBris Reklam Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1994-01-01

556479-9483 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Mjölby.

Just nu är ClaBris Reklam Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Östergötlands län

Vill ni komma i kontakt med ClaBris Reklam Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0142-12527 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom ClaBris Reklam Aktiebolag är Klasson, Thord Gunnar Lennart som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Klasson, Anne Anitta som är född 1966 och har titeln Suppleant, Furland, Hans Tommy som är född 1978 och har titeln Revisor, Furland, Hans Gunnar som är född 1953 och har titeln Revisorssuppleant, Furlands Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .