Mångfaldens Livs Aktiebolag (Ica Nära Marcus)

Östergötlands län

Information

Mångfaldens Livs Aktiebolag (Ica Nära Marcus) är en verksamhet som finns i Mjölby. I Mångfaldens Livs Aktiebolag (Ica Nära Marcus) finns det lite olika personer som är förknippade och det är Svensson, Kjell Markus som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Marcus John Mauritz som är född 1984 och har titeln Suppleant, Nilsson, Lars-Eric Oscar som är född 1949 och har titeln Revisor, Lars-Eric Nilssons Redovisningsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Mångfaldens Livs Aktiebolag (Ica Nära Marcus) så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Mångfaldens Livs Aktiebolag (Ica Nära Marcus) på telefon 0142-70000.

Bolaget skall bedriva dagligvaruhandel ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Mångfaldens Livs Aktiebolag (Ica Nära Marcus) av bolagstypen Aktiebolag.

Mångfaldens Livs Aktiebolag (Ica Nära Marcus) är ett av många verksamheter som finns i Östergötlands län och Mjölby arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Mångfaldens Livs Aktiebolag (Ica Nära Marcus) innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Mångfaldens Livs Aktiebolag (Ica Nära Marcus) är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1994-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Mångfaldens Livs Aktiebolag (Ica Nära Marcus) så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Mångfaldens Livs Aktiebolag (Ica Nära Marcus) har 556483-6319 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Östergötlands län.