HIKLAB Aktiebolag

Östergötlands län

Information

556483-8307 är organisationsnummer för företaget HIKLAB Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som HIKLAB Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Mjölby som är den kommunen som HIKLAB Aktiebolag finns i.

HIKLAB Aktiebolag har varit registrerat sedan 1994-03-28 och det finns flera företag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för HIKLAB Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1994-01-01.

HIKLAB Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Mjölby som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för HIKLAB Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanterna

Vill ni komma i kontakt med HIKLAB Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0142-55478 eller genom brev på följande adress:
Tegellidsg. 6, 596 34, Skänninge

Bolaget skall bedriva konsulting inom dataverksamhet, redovisningskonsult och skogsvård och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med HIKLAB Aktiebolag och det är Willén, Sten Otto Fredrik som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Landelius, Anita Christin som är född 1971 och har titeln Suppleant, Willén, Carl Robert Krister som är född 1972 och har titeln Suppleant, Jonsson, Maria Elisabeth som är född 1971 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor,