Nya NR-Gruppen Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Nya NR-Gruppen Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Mjölby. Det är nämligen den kommunen som Nya NR-Gruppen Aktiebolag finns i och den tillhör även Östergötlands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Nya NR-Gruppen Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1995-01-01.

Nya NR-Gruppen Aktiebolag som idag finns i Östergötlands län har varit registrerat sedan 1994-11-24. Men sedan 1995-01-01 så har Nya NR-Gruppen Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Idrottsv. 9, 596 34, Skänninge. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Nya NR-Gruppen Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0157-12260.

Mjölby arbetar för att bolag som Nya NR-Gruppen Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Nya NR-Gruppen Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Östergötlands län.

Bolaget skall bedriva tillverkning, förädla och sälja kläder samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Nya NR-Gruppen Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Nya NR-Gruppen Aktiebolag och det är följande personer, Åhlander, Eric Michael som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Fagrell, Niklas Karl Mikael som är född 1975 och har titeln Suppleant, Nilsson, Lars-Eric Oscar som är född 1949 och har titeln Revisor, Lars-Eric Nilssons Redovisningsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Nya NR-Gruppen Aktiebolag är 556499-9877.