Staffan Forss Hydrauliska Konstruktion Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Bolaget skall bedriva hydrauliska konstruktioner inom fordonsteknik, äga och förvalta fastigheter och värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Staffan Forss Hydrauliska Konstruktion Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Mjölby så är Staffan Forss Hydrauliska Konstruktion Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Östergötlands län så finns det ännu fler.

Mjölby arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Mjölby och i Östergötlands län. Redan 1994-12-13 så skapades Staffan Forss Hydrauliska Konstruktion Aktiebolag och bolaget är har ej F-skattsedel.

556501-5764 är organisationsnummret för bolaget som finns i Mjölby.

Just nu är Staffan Forss Hydrauliska Konstruktion Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Östergötlands län

Vill ni komma i kontakt med Staffan Forss Hydrauliska Konstruktion Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 070-8126287 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas ensam av -likvidatorn

Följande personer är på något sätt aktiva inom Staffan Forss Hydrauliska Konstruktion Aktiebolag är Dahle, Inger Margareta som är född 1957 och har titeln Likvidator, Sundström, Hans Ruben som är född 1957 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .