Bjälbo Energi AB

Östergötlands län

Information

Bjälbo Energi AB hittar ni ett Östergötlands län som inte är som andra län. I Östergötlands län hittar ni Mjölby som är den kommunen där Bjälbo Energi AB finns. I Mjölby så finns det många olika Aktiebolag och i Östergötlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Bjälbo Energi AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har ej F-skatt. Bjälbo Energi AB har funnits sedan och 1999-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Bjälbo Energi AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Bjälbo Trädgård, 596 91, Skänninge men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0142-43050.

Mjölby arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Östergötlands län för att locka till sig fler företag.

Idag är Bjälbo Energi AB Privat, ej börsnoterat.

Bjälbo Energi AB har idag 556513-4680 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Bjälbo Energi AB

Bolaget skall driva vindkraftverk, vidareförsäljning av elkraft jämte idka därmed förenlig verksamhet.

I Bjälbo Energi AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Bergmar, Bruno Göran Magnus som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Bergmar, Carl Magnus Bruno som är född 1986 och har titeln Suppleant, Andersson, Jan William Harry som är född 1953 och har titeln Revisor, Svärdsén Nordström, Ylva I M som är född 1960 och har titeln Revisorssuppleant, Revision Östergyllen AB som är född och har titeln Revisor, .