OWEX i Mjölby AB

Östergötlands län

Information

Bolaget skall bedriva försäljning av blanketter och andra grafiska produkter samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för OWEX i Mjölby AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Mjölby så är OWEX i Mjölby AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Östergötlands län så finns det ännu fler.

Mjölby arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Mjölby och i Östergötlands län. Redan 1995-08-25 så skapades OWEX i Mjölby AB och verksamheten är har F-skattsedel OWEX i Mjölby AB har haft det sedan 1997-01-01.

OWEX i Mjölby AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1997-01-01

556516-4026 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Mjölby.

Just nu är OWEX i Mjölby AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Östergötlands län

Vill ni komma i kontakt med OWEX i Mjölby AB så går det att nå dem via telefon på 0142-16650 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom OWEX i Mjölby AB är Blixt, Per-Ove som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Blixt, Rut Laila som är född 1951 och har titeln Suppleant, Arvidsson Furland, Eva Marianne som är född 1955 och har titeln Revisor, Furland, Hans Gunnar som är född 1953 och har titeln Revisorssuppleant, Furlands Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .